Известие

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи чек панела

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не ми работи чек панела

Показва само че са отворени вратите нищо друго не работи.Нито часовник,нито там другите показания,разбрах че имало такива ама като не съм ги виждал.

колега не е зле да кажеш каква ти е колата

Comment

ако е 155-ца имам резервен чек-панел
      sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
      Suzuki GSXR 750 W настоящ
      Kawasaki KZ 440A вече бивш

Comment

Точно такава е

Comment

ее колега ам ати май пак се уреди значи панела е твой аз и без това на 29 идвам в пловдив схте ти го донеса, тъкмо ще поумуваме от куде мойе да е проблема при тебе те са няколко основни платки вътре мисля че са три така че няма проблеми ще го оправим панела ти, е пук виж ако ти се намира някое счупено огледало ( ляво ) няма да се разсърдя на един капак

Comment

Ти направо си златен,само че за огледало нямам.Моите 2 пъти са чупени и сега съм ги сложил с миши опашки ако някои ги закачи да се къса и да увисва да не се чупят,пък старите съм ги хвърлял да бях знаел по рано

Comment

здраве да е аз моята кола от пловдив я взех и тя така си доиде без капак на огледалото и със скършено дясно ама и то сега е прихванато по много интересен начин, ВИЕ пловдивчани сте вагабонти хихихиххи шегувам се

Comment

хахахаха е ми кво да праиш.Рационално мислене

Comment

Другите ти показания може да не работят ако колата ти е била произведена с обикновения чек панел и този е сложен после.
                  Часовниците се скапват най-редовно ако му е потъмнял дисплеят?
                  Alfa Romeo 155 1.8TS
                  Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

на моя часовник само една линиика ми я няма
                    не виждам например кога е десет часа щото ми я няма единицата

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
                      на моя часовник само една линиика ми я няма
                      не виждам например кога е десет часа щото ми я няма единицата

Хайде пък като сме тръгнали да си правим подаръци - като пристигне моето новото - ще ми пратиш твоето по куриер да ти сменя дисплея Пък ще почерпиш някой път
                      ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
                      ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
                      Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
                      Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp

Comment

че то часовника се отделя от панела точно за 2 минути. просто е сложен в него и може да се сменя
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Аз искам да си сменя крушката на часовника, че нощно време не го виждам. Някой може ли да опише как се сваля този панел като за аматьори
                          2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                          ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                          sigpic

Comment

колега, значи вадиш пепелника под него има три видички развиваш ги и панела пада, после има 7 или осем видички на гърба на самия панел махаш и тях и се отваря и после вече сменяш крушката, тя е като тези за таблото ако си ги сменял тях де, 12V 1.2W струват по 35 стотинки сменяш и си чисто нов

Comment

Благодарско
                              2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
                              ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
                              sigpic

Comment

Working...
                              X